top of page

INSTRUMENTER

 

 

 

Korpspartner har valgt pocket-trompeter som instrument til våre elever. Instrumentet er en fullverdig Bb trompet, men i en mindre utgave. Instrumentet er lettspilt, lett å bære med seg og tar faktisk minimal plass. Instrumentet har en flott lyd og barna klarer å få toner i instrumentet i løpet av minutter.

Korpspartner har tradisjonelt benyttet

pocket-trompet i opplæring i skolekorps siden

oppstarten for noen år siden. Vi søkte

mange steder for å finne et instrument

som tilfredsstilte våre krav.  De skal være lettspilte og robuste, og ikke minst tåle flere års bruk av barn. Instrumentet er blitt så bra som det kan bli innenfor den prisen vi tilbyr. Det skal også nevnes at inkludert i prisen vil korpsets navn eller logo graveres inn sammen med serienummeret – dette av forsikringsmessige årsaker.

Vi skal ikke underslå det faktum at det hender at instrumentet går i gulvet uten at synlige skader oppstår. Munnstykket, derimot, kan sette seg så godt fast at det nærmest er umulig å få det løs med håndkraft.  Våre instruktører har alle tilgang til spesialverktøy for dette formålet. Ikke prøv å løsne munnstykket med vanlig verktøy – da ødelegges instrumentet.

Musikk og lek
Til vårt populære SFO-kurs, «Musikk og lek» benyttes korpsets messinginstrumenter. En herlig blanding av alt fra kornetter til baryton. En symfonisk utfordring, men du verden så morsomt. Spillegleden er det ikke noe å si på, og konserten avvikles med bravur. Gnisten er tent. Vi anbefaler «Fra skole til korps» som en naturlig oppfølger etter «Musikk og lek»

 

 

 

 

 

Slagverk – Drums are Fun!!!

Vi jobber for tiden med å utvikle et slagverkkurs for trommeinteresserte gutter og jenter. Kurset baser seg på bruk av elektroniske trommepads og gir en solid basis for videre utvikling. Vår slagverkpedagog er allerede godt i gang med opplegget og vi håper å kunne presentere et fullt ferdig kurs på nyåret. Ho

bottom of page