top of page

INSTRUKTØRER

Bli en korpspartner du også.

Vi ser etter kvalifiserte instruktører som har lyst til å etablere suksesskonseptet «Fra skole til korps» utenfor det sentrale Østlandet. Vi kan love spennende utfordringer i samarbeid med korps og skole. Vi trenger deg som kan spille messing med ventiler og som har god erfaringer med å jobbe med barn.
Ved etablering får du kurs i vårt opplegg og pedagogikk, samt delaktighet i en verdifull kompetanse.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat

Terje Johansen

 

Musikklærer med trompet som hovedinstrument.

Spilt i flere orkester og korps og ikke minst undervist i mange skolekorps og jobbet aktivt i mange år med rekruttering.

Terje Johansen

 

Musikklærer med trompet som hovedinstrument.

Spilt i flere orkester og korps og ikke minst undervist i mange skolekorps og jobbet aktivt i mange år med rekruttering.

Jan-Frode Brostigen

 

Musiker med trompet som hovedinstrument. Erfaring fra Marinemusikken og diverse orkester. Han har lang erfaring både som instruktør og dirigent for skolekorps. 

Vi trenger deg som instruktør!

Ledige instruktører eller ledig stilling.
Trenger ditt korps kvalifiserte instruktører? Har du lyst til å jobbe som korpsinstruktør? Begge deler kan vi hjelpe deg med her. Men du må registrere korpset ditt som og hvilke instrument din kommende instruktør behersker.  På basis av denne informasjonen vil vi sende deg en liste over aktuelle kandidater. På samme måte må instruktørene også registrere seg med nødvendig informasjon i systemet. Tjenesten er gratis og vi håper den kan bidra til at korps og kvalifiserte instruktører finner hverandre.

Ha litt tålmodighet med oss. Tjenesten er ny og kan hende det dukker opp små feil.

Disse vil umiddelbart bli tatt hånd om.

Du blir lagt i vår database og din info blir sendt til aktuelle korps i ditt distrikt. Vi ønsker deg lykke til og takker for at du benytter www.korspartner.no

bottom of page